Menu

Imagine Cloud

Imagine Cloud is één van de pijlers van Imagine ICT BV. Naast werken in de cloud kunt u bij ons terecht voor VoIP, Mobile en IT oplossingen en ondersteuning.

‘In de cloud’

Het zal u niet zijn ontgaan: er is veel aandacht voor software die niet op uw pc of Mac, maar ‘in de cloud’ wordt geïnstalleerd. Niet alleen op de werkplek van de eindgebruiker heeft een online revolutie plaats gevonden, ook op het gebied van ICT voor uw serversystemen zijn inmiddels vele diensten beschikbaar die kostenbesparingen, veiligheid, continuïteit en gemak brengen voor u als ondernemer.

Internet verbindingen

Imagine Cloud verzorgt als Internet Service Provider graag uw zakelijke internetverbindingen, van inbelmodem tot glasvezel en satellietverbindingen. Wij leveren de best passende oplossing voor uw specifieke situatie en helpen u hiermee de bereikbaarheid van uw organisatie te vergroten.

Ook voor uw webhosting

Imagine Cloud verzorgt graag alle hostingdiensten van uw e-mail, domeinnamen en websites, tegen scherpen tarieven.

Office 365 oplossingen

Microsoft Office 365 is een verzameling van internetdiensten voor de zakelijke markt. De software staat niet meer op uw eigen servers en computers, maar wordt wereldwijd door Microsoft beheerd, in samenwerking met gecertificeerde ICT-partners. Wij assisteren u graag bij het maken van de juiste pakketkeuze, de aanschaf en inrichting van alle software, de migratie van data en mail en het gebruik.
Imagine Cloud is officieel Microsoft Cloud Partner. Onze specialisten adviseren u graag over Office 365 binnen uw organisatie.

Voorkom spam!

Spam is een verzamelnaam voor alle ongewenste berichten en staat ook wel bekend als Unsolicited Commercial E-mail en Unsolicited Bulk E-mail. In Nederland bestaat ongeveer zeventig procent van alle emailverkeer uit spam. Dat zijn heel wat mails per dag! Om te voorkomen dat grote hoeveelheden spam in uw postvak terechtkomen, biedt Imagine Cloud een oplossing waarbij uw mail gefilterd wordt op spam en virussen, alvorens het aan u wordt doorgestuurd.

Uw gegevens veilig opgeslagen met Back-up Online

Back-up Online is een methode waarbij dagelijks uw meest kritische gegevens op een externe locatie worden veiliggesteld. Dankzij de gebruikte encryptiemethodieken is Back-up Online veilig en volledig. U hoeft niet meer dagelijks tapes of andere media te wisselen en vervoeren. Doordat alle gegevens worden opgeslagen in een data-center, vermindert het risico op dataverlies.