Menu

Imagine IT

Imagine IT is één van de pijlers van Imagine ICT BV. Naast IT kunt u bij ons terecht voor VoIP, Mobile en Online oplossingen en ondersteuning.

24/7

Uw computernetwerk is één van de belangrijkste schakels in uw bedrijf. In geval van storingen is het belangrijk dat snel actie wordt ondernomen, om bedrijfsprocessen niet te verstoren. Dat begrijpen wij als geen ander. In geval van calamiteiten staan onze professionals 24/7 voor u klaar.

Periodiek netwerk- en systeemonderhoud

Onze klanten maken gebruik van periodiek netwerk- en systeemonderhoud. Hierbij verzorgt onze IT-professional op afgesproken momenten bij u op locatie Windows- en klant specifieke software-updates, beveiligingscontroles en back-upcontroles. Computers en servers worden opgeschoond en documentatie wordt bijgewerkt. Wij brengen u op dat moment graag op de hoogte van alle recente ontwikkelingen en denken met u mee over nieuwe toepassingen voor uw ICT-omgeving.

Monitoring

Imagine IT heeft een geavanceerde monitoringsdienst ontwikkeld, waarmee we continu uw systemen controleren op belangrijke punten. Dreigt er wat mis te gaan met uw server? Dan detecteren wij dit op een groot scherm op onze servicedesk waarna we direct actie ondernemen. Écht proactief beheer zodat uw organisatie met een gerust gevoel alle ICT-zaken uit handen kan geven.

Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging is één van de belangrijkste pijlers binnen Imagine IT. Om bedrijfsgegevens, klantgegevens en privégegevens van u , uw werknemers en uw relaties te beschermen, is het belangrijk dat uw IT-omgeving goed wordt beveiligd. Imagine IT heeft een aantal hbo-afgestudeerde IT security professionals in dienst die graag, samen met u, zorgdragen voor een optimale netwerkbeveiliging.

Consultancy en advisering

Bedrijven die een eigen IT-beheerder in dienst hebben, staan wij graag bij met onze specialistische kennis en kunde. Naar wens evalueren wij uw ICT-omgeving en sparren wij met uw hardware- software leveranciers en andere ICT-partners zodat u verzekerd bent van een optimale ICT-omgeving. We opereren dan als de rechterhand van uw eigen systeembeheerder.

ICT-projecten

De wereld verandert, ICT verandert. Ons vakgebied is complex maar wij maken het simpel. Van advies en ontwerp tot de realisatie, het onderhoud en de inzet van extra mankracht. Onze specialisten zijn nooit uitgeleerd. Zoekt u kennis, ervaring en ondersteuning voor uw ICT project, wij  zijn u graag van dienst.