Menu

Imagine VoIP

Imagine VoIP is één van de pijlers van Imagine ICT BV. Naast VoIP kunt u bij ons terecht voor IT, Mobile en Online oplossingen en ondersteuning.

Geen addertjes onder het gras

Heeft u genoeg van alle ondoorzichtige telecomfacturen en langlopende contracten? Kies dan voor onze VoIP diensten. Imagine VoIP is helder, eerlijk en flexibel. U wordt niet geconfronteerd met onverwachte risico's of kosten. Al onze abonnementen zijn per maand opzegbaar. VoIP is betrouwbaar, mits goed geïmplementeerd! De specialisten van Imagine VoIP adviseren en begeleiden u graag naar een stabiele en betrouwbare oplossing voor uw organisatie. Wij leveren niet alleen hardware en telefonie, maar bieden ook 24/7 calamiteiten service.

Keuze uit een centrale op locatie of in de cloud

Door te kiezen voor een online centrale bespaart u direct op uw kosten. U hoeft dan namelijk niet te investeren in een eigen telefooncentrale. U neemt enkel de diensten af die u nodig heeft. Wanneer u meerdere toestellen gebruikt en software wil koppelen, is het verstandig om te kiezen voor een centrale op locatie. De mogelijkheden voor uw vaste telefonie zijn dan vrijwel onbeperkt. Verschillende vestigingen en thuiswerkers kunnen onderling gratis bellen, wat al gauw een aanzienlijke besparing oplevert.

Bereikbaarheid met onze PhoneManager App

Met de PhoneManager regelt u uw eigen bereikbaarheid. De PhoneManager is een App voor uw smartphone waarmee u uw eigen nummer kunt doorschakelen. Met een paar eenvoudige stappen bepaalt u waar u op welk moment het best te bereiken bent. Een ideale oplossing voor ambulant opererende organisaties.