Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 533 niet laden
Menu

Beveiligingslek in moderne CPU’s

Onlangs is het bericht naar buiten gekomen dat er een beveiligingslek is gevonden in de CPU’s van Intel, AMD en ARM. De Meltdown- en Spectre-aanvallen zorgen ervoor dat ze toegang krijgen tot gevoelige gegevens in het geheugen van de systemen.

Lees meer...

Imagine Cloud - Een Betrouwbaar Private Cloud platform voor uw bedrijf

De Cloud? Eng? Nee. Niet als u zich aansluit bij de Private Cloud van Imagine ICT.

Imagine ICT draagt zorg voor een stabiele veilige en persoonlijke Cloud omgeving waar alleen u en uw medewerkers op kunnen werken. Als gebruiker van de Imagine ICT Cloud omgeving bent u verzekerd van een stabiele, veilige, 24/7 onderhouden omgeving die ten alle tijden voorzien is van de meest recente security patches en programma versies.

Lees meer...

Introductie notificaties in het ticketsysteem van Imagine ICT

Zoals onze klanten misschien wel gemerkt hebben, heeft Imagine ICT onlangs de introductie gehad van notificaties vanuit ons ticketsysteem: Autotask. Deze notificaties van tickets bevatten allerlei verschillende meldingen uit ons monitoringssysteem of meldingen vanuit onze klanten: bestellingen, problemen of opmerkingen.

Lees meer...

Nieuwe huisstijl

In oktober 2014 heeft Imagine ICT voor de laatste keer haar huisstijl veranderd. Met de veranderingen in de markt, het steeds belangrijker worden van security en omdat een frisse nieuwe uitstraling voor elk bedrijf goed is: hebben we binnenkort de lancering van onze nieuwe huisstijl.

Middels deze nieuwsbrief willen wij onze klanten alvast een voorproefje geven van wat zij kunnen verwachten. Wij zijn er heel blij mee en hopen met deze nieuwe huisstijl nog duidelijker over te brengen wie wij zijn en wat wij doen!

Lees meer...