Menu

Introductie notificaties in het ticketsysteem van Imagine ICT

Zoals onze klanten misschien wel gemerkt hebben, heeft Imagine ICT onlangs de introductie gehad van notificaties vanuit ons ticketsysteem: Autotask. Deze notificaties van tickets bevatten allerlei verschillende meldingen uit ons monitoringssysteem of meldingen vanuit onze klanten: bestellingen, problemen of opmerkingen.

Lees meer...

Nieuwe huisstijl

In oktober 2014 heeft Imagine ICT voor de laatste keer haar huisstijl veranderd. Met de veranderingen in de markt, het steeds belangrijker worden van security en omdat een frisse nieuwe uitstraling voor elk bedrijf goed is: hebben we binnenkort de lancering van onze nieuwe huisstijl.

Middels deze nieuwsbrief willen wij onze klanten alvast een voorproefje geven van wat zij kunnen verwachten. Wij zijn er heel blij mee en hopen met deze nieuwe huisstijl nog duidelijker over te brengen wie wij zijn en wat wij doen!

Lees meer...

Even voorstellen: Kiki Geeven

Sinds 1 april dit jaar (geen grap) ben ik de nieuwe accountmanager van Imagine ICT. Al is het alweer bijna een half jaar geleden, wil ik me toch graag voorstellen.

Mijn naam is dus Kiki Geeven en ik ben 24 lentes jong (volgende week 25 ). Ik ben woonachtig in Eindhoven, maar ik ben opgegroeid in het mooie Sint-Oedenrode. Mijn hobby’s zijn voetbal kijken (dat doe ik 3x per week), het volgen van verschillende series en ik drink graag een biertje in het weekend.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed