Menu

Correctie uurtarief voor klanten op oud tarief

Een aantal van onze klanten profiteert nog van het oude uurtarief. We hebben het zo lang mogelijk proberen uit te stellen maar we zijn op het moment gekomen dat we een correctie moeten laten plaatsvinden. Dit zal gebeuren per 1 oktober aanstaande.

Vanaf 1 oktober gaan ook onze klanten van het eerste uur hetzelfde uurtarief betalen, namelijk €75,- per uur. Indien u hier bezwaar tegen heeft vernemen wij dat uiteraard graag spoedig.

Lees meer...

Nieuwe huisstijl

In oktober 2014 heeft Imagine ICT voor de laatste keer haar huisstijl veranderd. Met de veranderingen in de markt, het steeds belangrijker worden van security en omdat een frisse nieuwe uitstraling voor elk bedrijf goed is: hebben we binnenkort de lancering van onze nieuwe huisstijl.

Middels deze nieuwsbrief willen wij onze klanten alvast een voorproefje geven van wat zij kunnen verwachten. Wij zijn er heel blij mee en hopen met deze nieuwe huisstijl nog duidelijker over te brengen wie wij zijn en wat wij doen!

Lees meer...

Even voorstellen: Kiki Geeven

Sinds 1 april dit jaar (geen grap) ben ik de nieuwe accountmanager van Imagine ICT. Al is het alweer bijna een half jaar geleden, wil ik me toch graag voorstellen.

Mijn naam is dus Kiki Geeven en ik ben 24 lentes jong (volgende week 25 ). Ik ben woonachtig in Eindhoven, maar ik ben opgegroeid in het mooie Sint-Oedenrode. Mijn hobby’s zijn voetbal kijken (dat doe ik 3x per week), het volgen van verschillende series en ik drink graag een biertje in het weekend.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed