Menu

GEZOCHT: SERVICEDESK ENGINEER

Servicedesk Engineer gezocht Servicedesk Engineer gezocht

Over Imagine ICT Imagine

ICT is een ICT dienstverlener te Bladel. Met een team van 9 personen beheren wij middelgrote profit en non-profit organisaties in en om Noord-Brabant. Door te werken met voornamelijk HBO niveau engineers en een zeer gemotiveerde club mensen werken wij continue hard aan de kwaliteit van onze klantnetwerken, onze eigen systemen en persoonlijke ontwikkeling. Een ambitieuze organisatie waar buiten de drukte om ook gelachen wordt en ruimte is voor studie en vrijheid van werken.  Imagine ICT richt zich op de vier pijlers: IT, VoIP, Mobile en Online.

Hoofdtaken

Als technische Servicedesk engineer ben je verantwoordelijk voor het aannemen en het registreren van de binnenkomende meldingen via telefoon, monitoringsysteem, collega’s en per e-mail. Na de registratie beslis je de prioriteit, of de melding door jou opgelost kan worden. Indien je de melding niet zelf kan afhandelen verzorg je een actie / planning door het over te dragen aan een collega. Ook in dat geval blijf jij eindverantwoordelijk voor de melding. Je houdt dagelijks de voortgang van de openstaande meldingen bij en informeert naar de status. Buiten de Servicedesk meldingen ben je verantwoordelijk voor de monitoring van diverse netwerken en controleer je regelmatig back-up statussen.

Neventaken

Wij verwachten persoonlijke ontwikkeling en groei door studie. De interne automatisering en het optimaliseren van onze eigen systemen horen hier bij. Een Servicedesk Engineer is niet fulltime bezig met meldingen. Denk hieraan sporadische ondersteuning bij projecten op klantlocatie of de voorbereidingen van server, telefonie en pc installaties. Ook verwachten wij een proactieve houding door er een sport van te maken zoveel mogelijk meldingen zo snel mogelijk zelfstandig af te handelen.

Functie eisen:

  • MBO4 werk-  en denkniveau
  • Zelfstandig en proactieve houding
  • Kennis en technische basisvaardigheden van systemen zoals Windows, Citrix  (Pre), VMware, Cisco (Pre), Exchange, Terminal Server (Pre) Analytisch en probleemoplossend vermogen
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift

     

Arbeidsvoorwaarden

Naast een zeer uitdagende en afwisselende functie bij een jonge groeiende werkgever met volop groeimogelijkheden, biedt Imagine ICT een prettige en inspirerende werksfeer, met ruimte voor eigen verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Je kunt rekenen op een marktconforme salariëring en een aantrekkelijk pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien wordt de mogelijkheid geboden om een trainingsprogramma te volgen zowel voor wat betreft technische trainingen als opleidingen op het gebied van algemene vaardigheden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Stevens, Office Manager,   tel. 0497-820207.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook door je CV met motivatie op te sturen naar .

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
terug naar boven